Electronics Technician

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ЕЛЕКТРИЧАР/ЕЛЕКТОНИЧАР


Задачи:

Изведува електричарски  работи потребни за репарација и поправка на машини–вилушкари, утоварувачи, подвижни платформи и сл. градежни машини во работилница или на терен.

Поправка на електро мотори од вилушкари, ровокопачи и сл. градежни машини.

Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници.

Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување и сл.

Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините

Директно е одговорен за реализација на предвидената динамика квалитет и квантитет на ниво на дневно производство.

Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници - помошници.

Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување, кочници и сл.

Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините

Одговорен за реализација на предвидената динамика, квалитет и квантитет според зададеното

Одговорен за задолжените алати ,опрема и машини за работи и за истите лично се грижи.

Одржување на работната средина и хигиена на локација  на која  ги  извршува работните задачи.


Потребно: 

Искуство во Автоелектрика - Електроника

Високо развиени oрганизациони и комуникациски способности

Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици

Спремност за превземање на одговорност

Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух

Тимска работа

Возачка дозвола – Б категорија


Компанијата нуди: 

  • Плата од 31.000 до 41.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
  • Платата можно е да биде и повисока од 41.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
  • Неопределено вработување со почетен пробен период.
  • Обуки и тренинзи во областа која работи.
  • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
  • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.


Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk ili na www.termalift.com.mk

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО


Apply Now

REPARATION PROCESS

6-MONTH GUARANTEE / 400 WORKING HOURS

RECEPTION CONTROL
REPARATION CONTROL
SHEET METAL WORKS AND POLISHING CONTROL
SHOWROOM CONTROL
DELIVERY

Brands

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack