Пронајдете ја вашата платформа

Категорија:
Носивост:
Висина на кревање:
Погон:
Состојба:
Година на производство:
Бренд:
Висина на платформа:
Специјални понуди:
Цена:
Саати:
Носивост:
227 кг
Висина на кревање:
10600 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
200 кг
Висина на кревање:
12000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6500€

+18% ДДВ
Носивост:
227 кг
Висина на кревање:
14000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
227 кг
Висина на кревање:
13700 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Хидростатска
Носивост:
240 кг
Висина на кревање:
11000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 1–5 од 5 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack