Пронајдете го вашиот вилушкар

Категорија:
Состојба:
Носивост:
Висина на кревање:
Погон:
Бренд:
Година на производство:
Трансмисија:
Цена:
Висина на вилушкар:
Специјални понуди:
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
4940 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Хидростатска

7950€ 6250€

+18% ДДВ
Носивост:
3500 кг
Висина на кревање:
4400 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Хидростатска

9990€ 8000€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Мануелна

8400€ 7000€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Мануелна

6500€ 5500€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска

7250€ 5500€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска

7750€ 5700€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Мануелна

7900€ 6900€

+18% ДДВ
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3750 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Хидростатска

8800€ 7500€

+18% ДДВ
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6500€ 5000€

+18% ДДВ
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
2000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

3800€

+18% ДДВ
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

7600€ 5990€

+18% ДДВ
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана

225€ 210€

+18% ДДВ
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
2500 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Рачно управувана

1950€ 1850€

+18% ДДВ
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска

5900€ 4900€

+18% ДДВ
Носивост:
1300 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

6600€ 5500€

+18% ДДВ

* Цените се без ДДВ

Прикажани 1–15 од 18 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack