3236 - Termalift SC10HN

Спецификации

Бренд:

Termalift

Носивост:

230 кг

Висина на кревање:

10000 мм

Погон:

Електричен

Хоризонтално достигнување:

Година на производство:

2018

Состојба:

Нов

Модел:

SC10HN

Категорија:

Макази

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на платформа (ДxШxВ):

2270 x 810 x 2300 мм

Димензии на корпа:

2250x800x1100 mm мм

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци

Заинтересирани сте за производот?

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack