1812 - Toyota 8FG25

Спецификации

Бренд:

Toyota

Носивост:

2000 кг

Висина на кревање:

3300 мм

Погон:

Плин

Висина на кран:

2150 мм

Година на производство:

2007

Состојба:

Репариран

Модел:

8FG25

Категорија:

Стандарден

Трансмисија:

Мануелна

Димензии на вилушкар (ДxШxВ):

2600 x 1300 x 2150 мм

Должина на вилушки:

1400 мм

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack