2687 - Sumitomo-Yale 11-FD20PVIIXA

Спецификации

Бренд:

Sumitomo-Yale

Носивост:

2000 кг

Висина на кревање:

3000 мм

Погон:

Дизел

Висина на кран:

2070 мм

Година на производство:

2005

Состојба:

Репариран

Модел:

11-FD20PVIIXA

Категорија:

Стандарден

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на вилушкар (ДxШxВ):

2500 x 1150 x 2070 мм

Должина на вилушки:

1100 мм

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack