3556 - Toyota SWE120

Спецификации

Бренд:

Toyota

Носивост:

1200 кг

Висина на кревање:

3700 мм

Погон:

Електричен

Висина на кран:

2330 мм

Година на производство:

2020

Состојба:

Нов

Модел:

SWE120

Категорија:

Магацински

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на вилушкар (ДxШxВ):

2010 x 770 x 2330 мм

Должина на вилушки:

1150 мм

Тркала:

7

Гаранција:

24 месеци / 2000 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack