3679 - Genie Z-40/23N

Specifikime

Marka:

Genie

Kapaciteti i ngarkimit:

227 kg

Lartësia e ngritjes:

14000 mm

Motori:

Elektrik

Shtrirje horizontale:

5000 mm

Viti i prodhimit:

2008

Gjendja:

I riparuar

Model:

Z-40/23N

Kategoria:

Përthyese

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të platformës::

6550 x 1480 x 2120 mm

Dimensionet e kovës:

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan