3680 - Skyjack SJIII-4632

Specifikime

Marka:

Skyjack

Kapaciteti i ngarkimit:

317 kg

Lartësia e ngritjes:

11580 mm

Motori:

Elektrik

Shtrirje horizontale:

900 mm

Viti i prodhimit:

2012

Gjendja:

I riparuar

Model:

SJIII-4632

Kategoria:

Prerëse

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të platformës::

2319 x 1165 x 2340 mm

Dimensionet e kovës:

2160 x 1120 x 1110 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan