3744 - Genie GS-2646

Specifikime

Marka:

Genie

Kapaciteti i ngarkimit:

454 kg

Lartësia e ngritjes:

8000 mm

Motori:

Elektrik

Shtrirje horizontale:

1000 mm

Viti i prodhimit:

2016

Gjendja:

I riparuar

Model:

GS-2646

Kategoria:

Prerëse

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të platformës::

2410 x 1180 x 2260 mm

Dimensionet e kovës:

2230x1150x1100 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan