2450 - Toyota 02-7FGL20

Specifikime

Marka:

Toyota

Kapaciteti i ngarkimit:

2000 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Benzinë

Lartësia e vinçit::

1970 mm

Viti i prodhimit:

2000

Gjendja:

I riparuar

Model:

02-7FGL20

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

2500 x 1150 x 1970 mm

Gjatësia e pirunëve:

1100 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj ne motor

8000€

6990€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack