3689 - BT RRE160E

Specifikime

Marka:

BT

Kapaciteti i ngarkimit:

1600 kg

Lartësia e ngritjes:

9500 mm

Motori:

Naftë

Lartësia e vinçit::

3890 mm

Viti i prodhimit:

2011

Gjendja:

I riparuar

Model:

RRE160E

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1780 x 1270 x 3890 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack