Career

TERMALIFT offers opportunities for a professional development in an exciting future-oriented environment. This is confirmed by the positive reviews in the regular employee surveys. Find out more about what makes us an attracting employer.

As a fast growing and internationally oriented company, we offer perspectives and many opportunities for development. Our employees are the driving force behind our success in the materials management industry. This applies both to the management and to the technical staff.

TERMALIFT has much to offer, whether in service, distribution, development, sales or in our administration; we have job positions for everyone.

Mission

We are recognized as the first choice of all consumers who need to manage materials and solutions for storing them, offering innovative products and quality service that gives added value to our partners.

Respecting the environment, ambitions and expectation of employees and our partners, with a constant desire for progress.

Sectors

At "Termalift DD" there are currently about 70 employees working in the following sectors:

MANAGEMENT

Sales

MARKETING

FINANCE

Service

MAINTENANCE

TRANSPORT

VacanciesMore

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.

Има потреба да вработи:

ЕЛЕКТРИЧАР/ЕЛЕКТОНИЧАР


Задачи:

Изведува електричарски  работи потребни за репарација и поправка на машини–вилушкари, утоварувачи, подвижни платформи и сл. градежни машини во работилница или на терен.

Поправка на електро мотори од вилушкари, ровокопачи и сл. градежни машини.

Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници.

Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување и сл.

Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините

Директно е одговорен за реализација на предвидената динамика квалитет и квантитет на ниво на дневно производство.

Ја организираат работата со полуквалификувани и неквалификувани работници - помошници.

Периодични сервиси на терен низ Македонија. Интервенции како: редовен сервис, контрола, ситни поправки на мотор, хидраулика, управување, кочници и сл.

Го следи технолошкиот процес на доработка , поправка или сервис на машините

Одговорен за реализација на предвидената динамика, квалитет и квантитет според зададеното

Одговорен за задолжените алати ,опрема и машини за работи и за истите лично се грижи.

Одржување на работната средина и хигиена на локација  на која  ги  извршува работните задачи.


Потребно: 

Искуство во Автоелектрика - Електроника

Високо развиени oрганизациони и комуникациски способности

Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици

Спремност за превземање на одговорност

Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух

Тимска работа

Возачка дозвола – Б категорија


Компанијата нуди: 

  • Плата од 31.000 до 41.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
  • Платата можно е да биде и повисока од 41.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
  • Неопределено вработување со почетен пробен период.
  • Обуки и тренинзи во областа која работи.
  • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
  • Годишни рекреативни семинари со комапнијата.


Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk ili na www.termalift.com.mk

Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО
More

Apply Now

Working position *
Upload a CV
Personal Information

Education

Working experience
Other qualifications and abilities
Social skills

REPARATION PROCESS

6-MONTH GUARANTEE / 400 WORKING HOURS

RECEPTION CONTROL
REPARATION CONTROL
SHEET METAL WORKS AND POLISHING CONTROL
SHOWROOM CONTROL
DELIVERY

Brands

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack