28 Dec 2020
News Item
Kategoria: General, Lajme

Ten companies that are Macedonian economic ambassadors who received the prestigious Recognition for Macedonian Quality, which is traditionally awarded by…

15 Sep 2020
News Item
Kategoria: Toyota, Warehouse

Toyota VNA - Solution for more pallet space in warehouses

Introducing the TOYOTA solution for your warehouse that will provide you with new additional pallet space with up to 25%…

27 Jul 2020
News Item
Kategoria: Njoftim

Pushimet vjetore - 2020

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë të biznesit Ne dëshirojmë t'ju informojmë se kompania jonë TERMALIFT do të përdorë një pushim veror…

21 May 2020
News Item
Kategoria: Toyota, Siguri

SAS - System of Active Stability - Toyota

Toyota SAS, System of Active Stability, is fitted as standard on each Toyota Traigo and Toyota Tonero. After 20 years…

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack