24 Apr 2022
News Item
Категорија: Општи

Среќни Велигденски Празници 2022

Им посакуваме Среќни Велигденски празници на сите верници од православната вероисповест!

08 Mar 2022
News Item
Категорија: Општи

8-ми Март - Интернационален ден на жената - 2022

Честит 8-ми Март на сите мајки и жени, и да ја одбележиме нивната борба за економска, политичка и социјална рамноправност. 

03 Feb 2022
News Item
Категорија: Toyota

12 причини зошто да купите BT Lifter палетари

Toyota BT Lifter премиум палетари Рачните палетари BT Lifter и BT Pro Lifter поставуваат стандарди за јачина и перформанси повеќе од…

20 Nov 2021
News Item
Категорија: Новости

25 години од основање на Термалифт

Термалифт ја одбележува 25-годишнината од своето постоење. Формирани како мал сервис за електротехнички апарати, денес испишуваме 25 години успешна приказна, наметнувајќи…

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan