Заштита во магацин

Врвен производител на безбедносни производи

БЕЗБЕДНОСНО РЕШЕНИЕ ЗА СЕКОЈА СПЕЦИФИЧНА АПЛИКАЦИЈА

BOPLAN® дизајнира, развива и произведува одржлива и високо ефективна заштита од пад и судир за најсложените средини. Сите наши безбедносни производи имаат само една цел: заштита на луѓето, возилата, зградите и инфраструктурата. За производство на нашите безбедносни производи, ние користиме исклучиво висококвалитетна пластика со многу високи перформанси со својства кои далеку ги надминуваат оние на традиционалните материјали.

БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ РАСПОРЕДЕНИ ВО СВЕТОТ

Модуларните безбедносни системи на BOPLAN® се најиновативните на пазарот и штитат бројни индустриски згради, магацини, фабрики, аеродроми, платформи за дупчење и (петро)хемиски локации низ целиот свет. За секоја специфична апликација, имаме безбедносно решение.

НА ВРВ СО БЕЛГИСКИ ПРОИЗВОД

Поради нашата страст за квалитет и желба за иновации, прераснавме во лидер во секторот за безбедност на работното место. Сите безбедносни производи и системи BOPLAN® се придржуваат до најстрогите стандарди.


Контактирајте нè


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan