Термалифт Сервис

Имате потреба од сервис или одржување?

Кога некој е толку долго во оваа проблематика како нас, тогаш се знае што ја прави соработката со нас успешна и посебна: Нашите сервисни услуги.

Благодарејки на 25 годишното искуство, 4000 репарирани вилушкари и официјално авторизирани сервисери според ТОЈОТА стандардите, Термалифт овозможува професионален сервис кој е составен од високостручни кадри и специјализирани возила. Доколку барате редовен сервис, мала поправка, ремонти, периодично одржување или пакет услуга за сервисирање, ние стоиме на располагање.

За било какви прашања и барања, слободно обратете ни се на контактите подолу или пополнете го формуларот за полесно да ги разбереме вашите потреби. Ке ви одговориме во најбрз можен рок.

     Servis -10%    Најнова промоција!

Типови на сервис кои ги нуди ТЕРМАЛИФТ (на терен или во работилница):

сервис
по потреба

безбедносни
проверки

превентивно
одржување

целосен
сервис

посебни
пакети


Брендови кои ги сервисира Термалифт:

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
Manitou
JLG
Skyjack
HELI
Termalift
Nichiyu
Haulotte
Upright
BOSS

Контактирајте нè     

  


  

  

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack