Контактирајте нè

За да ги прецизираме вашите потреби, Ве молам потполнете го следниот формулар:     
 

        

Производи од интерес

Немате додадено производи од интерес.

За да додадете производи од интерес, влезете во прегледот на производите и кликнете на „Побарај понуда“.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack